Testimoniale

“Ce se întâmplă atunci când se îmbină la un loc dorul de ducă, curiozitatea de a descoperi locuri noi cu entuziasmul tinereții? Unul din raspunsuri e cel pe care l-a gasit Radu Păltineanu care va traversa pe bicicleta Americile în acest an. Nu e nici prima și cu siguranță nici ultima aventură, dar e cea mai lungă, cea cu cele mai multe provocări. După traversarea Europei pe bicicletă și după mii de kilometri cu autostopul prin Europa și Asia centrală urmează două continente noi și o goană de 24.000 de kilometri spre sud.” Diaconescu-Radu

Radu Diaconescu cicloturist, alpinist și organizator al expediției Khan Tengri 2014

“L-am cunoscut pe Radu în 2013 în Copenhaga la Ziua Roșiei Montane, iar după acest eveniment am realizat împreună cu el și cu alți prieteni două tururi din Copenhaga la Roșia Montană, unul prin vest și unul prin est care aveau ca scop de a atrage atenția asupra proiectului minier de distrugere propus în Roșia Montană. Radu e un tip care realizează mai tot ce își propune, e sociabil și e imposibil să nu te facă să râzi. Și-a propus un proiect ambițios, traversarea Americilor pe bicicletă. Am încredere în el și îi doresc multă baftă, iar dacă tot va depune așa mult efort sper că o va face pentru o cauză bună.”

Tică Darie cicloturist și activist, organizator a două tururi cicliste din Copenhaga la Roșia Montană


Susține #CycleTheAmericas în timp ce ești în vacanță!

Când călătoresti, poți cumpăra serviciile turistice de la tour-operatorul WISE.travel, urmând că 4% din valoarea achizițiilor să fie donate automat de WISE către expediția #CycleTheAmericas. În plus, alți 4% vor susține o organizație umanitară din România, fără costuri suplimentare pentru tine.

Este de ajuns să te înregistrezi prin banner-ul de mai jos: