De ce merită să sponsorizați acest proiect?

Date fiind costurile mari ale unui astfel de proiect, îmi este practic imposibil să mă auto-finanțez în totalitate. Astfel orice sponsorizare, fie ea în vederea procurării materialelor necesare acestei expediții sau bănească îmi este de un real ajutor.

Pentru că îmi doresc ca orice sponsorizare să aducă beneficii ambelor părți, aș dori să vă expun câteva din avantajele pe care le puteți obține sponsorizând acest proiect:

  • Promovarea unui proiect unic și 100% românesc (primul român care traversează cele două americi pe bicicletă)
  • Promovarea companiei  la nivel global prin afișarea logoul-ui dvs. oficial pe tricourile/îmbrăcămintea pe care o voi purta pe toată durata expediției.
  • Mențiunea companiei dvs. în secțiunea dedicată sponsorilor de pe site-ul expediției (www.cycletheamericas.com/sponsori)
  • Mențiunea numelui dvs. ca sponsor oficial în toate comunicatele de presă legate de această expediție
  • Toate interviurile din media scrisă și TV acordate cu prilejul acestei expediții vor afișa un link spre secțiunea sposnsorilor oficiali de pe site-ul expediției.
  • Mențiunea dvs în postările săptămânale de tip V-log (update-uri video ale expediției)
  • Asociere cu proiectul meu pedagogic de a înfia o clasă de liceu din România care va putea să-mi urmărească aventura prin intermediul site-ului oficial al expediției.

Susține #CycleTheAmericas în timp ce ești în vacanță!

Când călătoresti, poți cumpăra serviciile turistice de la tour-operatorul WISE.travel, urmând că 4% din valoarea achizițiilor să fie donate automat de WISE către expediția #CycleTheAmericas. În plus, alți 4% vor susține o organizație umanitară din România, fără costuri suplimentare pentru tine.

Este de ajuns să te înregistrezi prin banner-ul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.