EnglishRomanian

IMPACT

Create change through adventure storytelling

Experiențele din expedițiile lui Radu servesc drept inspirație și model pentru tinerii din școli, licee și universități. Începând cu 2019, Radu a ținut zeci de prezentări în școlile, liceele și universitățile din România prin care inspiră tinerii să-și urmeze propriile vise și să-și dezvolte noi aptitudini. Prin stabilirea de obiective clare, depășirea fricilor personale și a numeroase obstacole de care dă dovadă în expedițiile sale, Radu dorește să consolideze încrederea de sine a tinerilor și să le stârnească curiozitatea de a se aventura dincolo de zona lor de confort.

PARTENER

IMPACT

21 de școli, licee și universități

din localitățile Alba-Iulia(AB), București(B), Bunești(BV), Chitila(IF), Cluj-Napoca(CJ), Girov(NT), Iași(IS), Oradea(BH), Piatra-Neamț(NT), Reghin(MS), Târgu-Mureș(MS) și Urlați(PH)

1.300 de tineri

„ Uneori apar persoane cu care interacționăm foarte puțin timp, dar care fac schimbări mari sau readuc la lumină vise pe care le-am încuiat undeva cu gândul că nu putem face nimic pentru a le îndeplini. Ei bine, nu e așa. Eșecul nu este reprezentat de faptul că nu reușim ceea ce ne-am propus, ci de faptul că încuiem acel vis în cea mai întunecată și îndepărtată cameră și nu facem nimic spre realizarea lui. O lecție importantă azi! ”

- Lăcrămioara Ciocoiu, elevă la Colegiul Național Gheorghe Asachi din Piatra Neamț

INVITĂ-L PE RADU ÎN ȘCOALA TA

    Tipul evenimentului (obligatoriu)