Calatorii si Expeditii

zoom
No comments

Havana Club România te trimite în Cuba ca fotograf

Dacă ești român și ai peste 18 ani împliniți și mai ai și fotografia ca pasiune Havana Club România te trimite în Cuba pentru 2 săptămâni (între 1 și 15 iunie 2015). Ți se oferă două bilete de avion dus-întors București-Havana și 2000 € (care sincer sunt arhi-suficienți, ba aș zice chiar o mică avere pentru prețurile de acolo) de cheltuială.

Haideți acum să vedem care sunt pași pe care trebuie să-i urmați și ce trebuie să îndepliniți pentru a participa în concurs, care constă în 2 faze.

FAZA 1 a concursului (înscrierea)

În primul rând trebuie să intri aici și să te înscrii. Tot ce trebuie să faci e să urci o imagine cu tine și bagajul cu care vei călători și să completezi câteva informații despre tine. Totodată ți se cere să răspunzi la două întrebări: Ce experiență ai dori să trăiești în Cuba? și “Numește 3 lucruri pe care ai vrea să le aduci din Cuba”. După ce ai parcurs acești pași dai share pe Facebook și inviți și pe alții să te voteze în concurs.

FAZA 2 a concursului (jurizarea)

Numai primele 5 cele mai votate înscrieri intră în faza de jurizare unde fiecare din cei cinci vor susține un interviu de o oră. Juriul va desemna câștigătorul final după următoarele criterii: motivația de a merge în Cuba, sociabilitatea, modul de exprimare și abilitățile fotografice. Interviul va dura aproximativ o oră, iar decizia juriului va fi irevocabilă.

Ultima zi de înscriere este 15 martie 2015.

Multă baftă!

Comentarii

comentarii


Susține #CycleTheAmericas în timp ce ești în vacanță!

Când călătoresti, poți cumpăra serviciile turistice de la tour-operatorul WISE.travel, urmând că 4% din valoarea achizițiilor să fie donate automat de WISE către expediția #CycleTheAmericas. În plus, alți 4% vor susține o organizație umanitară din România, fără costuri suplimentare pentru tine.

Este de ajuns să te înregistrezi prin banner-ul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.