Calatorii si Expeditii

zoom
No comments

Pick A Trip – o noutate pe piața românească

rsz_pickatrip

Prietenul meu, nemțeanul Alex Filip, după ce a dus la bun sfârșit câteva ediții #prinneamt, un proiect unic de altfel la care ultima oară a adunat peste 60 de bloggeri din câteva țări și i-a plimbat prin județul Neamț, astfel promovând într-un mod extrem de plăcut județul de baștină, el nu s-a oprit aici. Anul ăsta a venit cu o altă idee și anume aceea de a vă aduce cele mai bune oferte turistice acasă pe tavă și asta fără nici un cost. Practic, în funcție de preferințele dvs. pickAtrip.ro vă găsește manual (adică selectat de o persoană și nu de un motor de căutare) cea mai bună ofertă din miile disponibile.

Iată și cele 4 motive pentru care Alex vă recomandă să alegeți pickAtrip.ro:

1. Esti primul care afla noutatile

Te numari printre cei care profita de tarife speciale pe locurile limitate oferite de companiile aeriene.

2. Ai reduceri preferentiale

Ai acces din partea agentiilor de turism la reduceri care se aplica doar pentru membrii pickatrip.ro

3. Hoteluri si pensiuni atent selectate

Suntem patrioti si ne incurajam prietenii sa viziteze inclusiv Romania. Hoteluri, pensiuni, conace si vile cu mult peste asteptari gasesti si la noi in tara. Le alegem pe cele mai bune si iti facilitam reduceri inclusiv pentru ele

4. Nu te costa nimic

Mai mult, pe langa acest instrument gratuit pe care ti-l punem la dispozitie, te ajutam ca-n vacanta ta sa pleci documentat. Pe blogul nostru (working on) si pe pagina de Facebook gasesti o multime de informatii si ponturi utile.

Mai mult, dacă puteți să-l ajutați pe Alex la realizarea acestui proiect vă va fi extrem de recunoscător. Tot ce trebuie să faceți este să completați aici acest formular care vizează vacanțele și concediile pe care le-ați petrecut în anul 2014 în România și în afara țării și planurile de călătorii pe 2015.

Comentarii

comentarii


Susține #CycleTheAmericas în timp ce ești în vacanță!

Când călătoresti, poți cumpăra serviciile turistice de la tour-operatorul WISE.travel, urmând că 4% din valoarea achizițiilor să fie donate automat de WISE către expediția #CycleTheAmericas. În plus, alți 4% vor susține o organizație umanitară din România, fără costuri suplimentare pentru tine.

Este de ajuns să te înregistrezi prin banner-ul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.