Calatorii si Expeditii

zoom
No comments

Peste ocean cu 300 € începând cu 8 mai

WOW air

Aș spune că e un moment chiar istoric pe care eu cel puțin îl aștept de ceva timp. Compania islandeză WOW va începe să opereze de pe aeroportul Keflavik din Reykjavik din 8 mai anul acesta curse low-cost cu destinația Washington și Boston. Mai precis cei de la WOW ne promit prețuri pentru cursele transatlantice începând de la 99$ în condițiile în care marea parte a zborurilor peste ocean depășesc 600 $.

Problema e că nu există zbor direct de la București la Reykjavik iar dacă căutați să vă luați un bilet direct (cu escală) vă va ustura la portofel. Totuși există multe alte căi ocolitoare, cum ar fi să vă luați un bilet low cost fie cu Wizz Air sau Ryanair până la Londra, iar de la Londra luați altă cursă WOW până la Reykjavik.

De exemplu dacă e să ne uităm de un bilet dus întors București- Londra- Reykjavik – Washington pentru data de 30 aprilie/1mai 2015 am găsit următoarele variante:

București – Londra (plecare cu Ryanair pe 7 mai din București, întoarcere din Londra pe 18 mai) – 45,98 € sau 52,05 $ US
(Tranzit de la Stanstead unde vă lasă Ryanair la Gatwick de unde pleacă WOW)
Londra-Reykjavik (plecare cu WOW 8 mai din Londra, întoarcere din Reykjavik pe 18 mai ) – 174,24 $ US
Reykjavik – Washington (plecare cu WOW 8 mai din Reykjavik, întoarcere din Washington pe 17 mai )- 99 $ US

N.B. Rezervarea cu WOW se poate face și direct Londra-Washington dar eu căutând separat am reușit să scot un preț mai bun (deci vă recomand să încercați ambele variante)

Deci ajungem la un total de 325,29 $ US sau 287,37 €

Articolul original despe lansarea curselor low-cost din Reykjavik îl puteți găsi aici.

 

Comentarii

comentarii


Susține #CycleTheAmericas în timp ce ești în vacanță!

Când călătoresti, poți cumpăra serviciile turistice de la tour-operatorul WISE.travel, urmând că 4% din valoarea achizițiilor să fie donate automat de WISE către expediția #CycleTheAmericas. În plus, alți 4% vor susține o organizație umanitară din România, fără costuri suplimentare pentru tine.

Este de ajuns să te înregistrezi prin banner-ul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.