Calatorii si Expeditii

zoom
No comments

O întâmplare care mi-a confirmat încă odată cât de mică este lumea

Mi-am început aventura americană pe două roți, în extrema nord a Alaskăi, așa cum bine știți unii dintre voi, în august 2015.

Întâmplător sau nu, tot în acea primă porțiune de traseu, m-am întâlnit poate cu cei mai mulți călători și aventurieri. Pustiul și extrema geografică, atrage toți „nebunii”.

Unul dintre aceștia, un motociclist, un canadian francez trecut de prima tinerețe, s-a oprit, a stat puțin de vorbă cu mine, mi-a făcut o poză și a plecat mai departe. Se îndrepta spre Vermont, acolo unde locuia. Fusese în multe locuri din Americi, dar mi-a zis că Patagonia e preferata sa. Mi-am văzut mai departe de drum, spre Fairbanks.

După vreo două săptămâni, vorbesc cu ai mei la telefon și-mi zic că întâmplător, s-au întâlnit cu un nene care venea fix din Alaska, în Montreal, Canada, acolo unde locuiesc. Era același domn.

Au stat de vorbă cu el într-o intersecție, fiind curioși de unde venea cu motocicleta așa murdară și când au auzit Alaska, i-au zis, ah, știți și noi avem un fiu care a fost recent pe acolo. Și uite așa s-a făcut conexiunea.

Uneori nici nu ne dăm seama cât de mică este această lume și cât de interconectați suntem. Astfel de întâmplări sunt doar o confirmare.

Acum mă puteți urmări şi pe contul de Instagram şi urmări progresul expediției pe cel de Strava.

Dacă vă place ce fac și doriți să susțineți expediția în premieră națională de traversare a Americilor pe bicicletă #cycletheamericas puteți face o donație accesând link-ul PayPal de mai jos.

Comentarii

comentarii


Susține #CycleTheAmericas în timp ce ești în vacanță!

Când călătoresti, poți cumpăra serviciile turistice de la tour-operatorul WISE.travel, urmând că 4% din valoarea achizițiilor să fie donate automat de WISE către expediția #CycleTheAmericas. În plus, alți 4% vor susține o organizație umanitară din România, fără costuri suplimentare pentru tine.

Este de ajuns să te înregistrezi prin banner-ul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.